Rooms and rates

Al onze 8 kamers hebben goede bedden die standaard zijn opgemaakt als tweepersoonsbed.
De twee afzonderlijke matrassen zijn voorzien van een tweepersoonsmolton en laken zodat er geen hinderlijke spleet tussen de twee bedden ontstaat. Op verzoek kunnen de bedden uit elkaar geplaatst worden. Op alle kamers staan thee- en koffiefaciliteiten en er is overal gratis Wifi.

Kamer 1  Fijne lichte kamer met toegang tot het dakterras. Deze kamer heeft als enige kamer het sanitair op de gang. Deze badkamer is privé voor deze kamer.

kamer1 pix2000 terras kamer 1 klein

Kamer 2 Ruime kamer in Afrikaanse stijl. Deze kamer grenst ook aan het grote, zonnige dakterras en heeft een tweepersoonsbed. De mogelijkheid bestaat om hier met kinderen te slapen; via een steile ladder is een vide te bereiken waar kinderen kunnen slapen. Erg leuk!

kamer 2a klein kamer 2b klein

Kamer 3 Ruime kamer aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de kerk. Koel in de zomer! Ook in deze kamer kunnen een of twee kinderen extra op de kamer slapen. Fijne lichte badkamer met daglicht.

kamer 3b klein kamer 3c klein

Kamer 4 Knusse kamer onder het dak. Lekker rustig!

Kamer 8 Deze kamer bevindt zich aan de binnenzijde van het pand op de begane grond. Het grote voordeel van deze kamer is de grote badkamer met ligbad en het feit dat deze kamer in de zomer heel koel blijft.

kamer 8d klein  kamer 8e klein

Kamer 10 Lichte kamer met rustige tinten op de begane grond. De kamer kijkt uit op onze privé-binnentuin.

kamer 10b klein kamer 10 pix2000

Kamer 11 Hoewel alle kamers rustig zijn, is dit waarschijnlijk de rustigste kamer van het stel. Op de eerste verdieping aan de binnenzijde van het pand. Gedecoreerd in strand en zee thema.

Kamer 14 Dit is een ruime driepersoonkamer met badkamer met ligbad. Heerlijk licht en zonnig.

kamer 14b klein kamer 14d klein